Rochii de seara


Colectia Mirandi 2015

Rochiile de seara din aceasta colectie se aduc doar pe comanda !

 


Colectia Mirandi 2014

Rochiile de seara din aceasta colectie se aduc doar pe comanda !

Colectia Mirandi 2013

Rochiile de seara din aceasta colectie se aduc doar pe comanda !

Femeia dintotdeauna a fost una dintre cele mai enigmatice fiinţe, care trezesc cele mai contradictorii sentimente, unul dintre aceste sentimente este admiraţie profundǎ faţǎ de EA, femeia! Fiecare dintre noi vrea, cu orice preţ, sǎ arate impecabil ȋn orice circumstanţe s-ar afla, fie acasǎ sau la o recepţie. Cu toate ne-am pomenit ȋn pragul unei seri speciale, la care vrem sǎ strǎlucim ȋn toatǎ splendoarea. 


Rochia de searǎ, este modul perfect de a te evidenţia printre luminile sclipitoare ale unei seri frumoase.Silueta fiecǎrei femei este unicǎ ȋn felul sǎu, fapt care, fǎrǎ ȋndoialǎ trebuie scos ȋn evidenţǎ."elitemariage.com" pune la dispoziţia Dumneavoastrǎ o colecţii de rochii de searǎ unice, care sǎ valorifice frumuseţea cu care va ȋnzestrat Mama naturǎ. Fiecare femeie cunoaşte faptul cǎ atunci cȋnd vine vorba despre rochii de seara, ȋn joc intrǎ mai multe detalii, cum ar fi tipul siluetei (clepsidrǎ, atletic sau forme voluptoase) şi nu ȋn ultimul rȋnd alegerea accesoriilor. 


Fiecare dintre acestea sȋnt importante ȋn felul sǎu, şi doar ȋmbinate corect pot crea un look de reginǎ, care sǎ suceascǎ minţile bǎrbaţilor şi sǎ stȋrneascǎ invidia femeilor. Femeile cu silueta de tip clepsidrǎ pot ȋmbrǎcǎ fǎrǎ grijǎ rochii ȋnnodate la spate, decolteuri adȋnci sau rochii cu corset. Pentru doamnele cu forme pline, rochia de seara perfectǎ este cea care evitǎ emprimeurile, include mȋneci fluture, decolteurile ȋn U sau V de asemenea sȋnt recomandate ȋn acest caz, culorile pentru care ar trebui sǎ se opteze sȋnt negru, bleumarin, bordo sau roşu, a se evita culorile pastelate. Ȋn cazul cǎ eşti ceva mai suplǎ, rochia de searǎperfectǎ pentru tine ar fi una vaporoasǎ, cu volane, evitǎ rochiile strȋmte, oricȋt de bine ar arǎta pe manechin. Accesoriile, sȋnt un detaliu de o importanţǎ majorǎ, este clar ca bunǎ ziua cǎ o rochie, fie ea perfectǎ, nu poate fi consideratǎ astfel farǎ de accesoriile potrivite. Acestea pot devein sarea şi piperul din look-ul Dumneavostrǎ. 


Rochiile de seara fǎrǎ mȋneci poate fi perfect completate cu o brǎţǎrǎ, care prezintǎ o deosebitǎ varietate, cu strasuri sau diamante din metale preţioase sau nu. Un decolteu mai generos poate fi asortat cu un colier lung, tonul colierelor lungi a fost dat de cǎtre Coco Chanel. Femeile cu umerii laţi sau cu o frizurǎ scurtǎ, cu siguranţǎ vor opta pentru asortarea ţinutei sale cu o pereche de cercei, acesta poate fi unicul accesoriu de care sǎ aveţi nevoie, ȋn cazul ȋn care alegerea Dumneavoastrǎ a cǎzut asupra unor cercei supradimensionali.


Pentru a conferi ţinutei Dumneavostrǎ o notǎ de eleganţǎ, puteţia alege o pereche de mǎnuşi (ȋn cazul ȋn care aceasta o permite rochia aleasǎ). Ȋncǎlţǎmintea şi ea este extreme de important, ȋntr-u desǎvȋrşirea unei ţinute de searǎ. Sandale sau pantofi, dacǎ nu vǎ simţiţi comod pe un toc ȋnalt care confer un farmec deosebit imaginii Dumneavoastrǎ, puteţi opta pentru un toc mediu, de cel puţin 5 cm.


Din toatǎ gama de rochii de seara pe care o aveţi la dispoziţie aveţi libertatea de a alege rochia perfectǎ, oricare ar fi aceasta ţineţi minte, sȋnteţi minunatǎ, arǎtaţi splendid, iar lumea din jur ȋşi opreşte rǎsuflarea cȋnd ȋi priviţi şi toate stelele lumineazǎ pentru dumneavostrǎ ȋn acea searǎ minunatǎ!